0345 512 872

Bereklauw 2

4102 KZ Culemborg

JoJo's Hairstyling in Culemborg is een moderne kapsalon voor dames én heren.

Haarverlenging

Meer lengte, meer volume

Altijd al gedroomd van zo’n mooie volle bos haar? Met Hairweaves ligt uw droomkapsel eindelijk binnen handbereik. Kiest u voor vermeerdering dan geeft u uw haar meer volume. Bij haarverlenging krijgt u naast verlenging van het haar, automatisch ook meer volume.


Onzichtbare vlechttechniek

Natural Hair zetten we in met een revolutionaire vlechttechniek. De inzetrand waaraan de hairweave wordt bevestigd is flinterdun gevlochten en daardoor onzichtbaar. Dit geeft een mooie, natuurlijke look.


Keuze uit 35 haarkleuren

Wij werken met haar van Natural Hair. Het haar van Natural Hair is 100%  natuurlijk haar, van uitzonderlijk hoge kwaliteit. U heeft keuze uit maar liefst 35 verschillende kleuren. Dus altijd een perfecte match met uw eigen haarkleur.


Veilig voor het haar

De hairweave wordt heel nauwkeurig met naald en draad aan de inzetrand bevestigd. Een volledig natuurlijke techniek die het eigen haar niet beschadigt!


Langer plezier van je hairweaves

Als je zorgvuldig met je hairweave omgaat, blijft deze tot wel 1 ½ jaar mooi. Laat daarom ook regelmatig -ongeveer om de 6 weken- het vlechtje met de hairweave omhoog plaatsen (je eigen haar blijft tenslotte gewoon doorgroeien).

Prijzen Natural Hairweaves

Natural Hair1 baan (3 stroken)1 baan (4 stroken)2 banen (6 stroken)2 banen (8 stroken)2 banen (9 stroken)
Verkoopprijs€ 283,-€ 377,-€ 567,-€ 755,-€ 850,-
Omhoog plaatsen per baan:   € 37,-


Effect

1 baan (3 stroken)Volume: ja/ natuurlijke opvullingVerlenging: nee
1 baan (4 stroken)Volume: ja/ natuurlijk tot goed volVerlenging: ja/ niet meer dan 5 cm
2 banen (6 stroken)Volume: ja/ goed volVerlenging: ja/ tot 15 cm
2 banen (8 stroken)Volume: ja/ extra volVerlenging: ja/ vanaf 10 cm
3 banen (9 stroken)Volume: ja/ extreem volVerlenging: ja/ vanaf 15 cm kort naar lang


Droomt u ook van lang en vol haar? Een haarverlenging kan de ideale oplossing zijn op een snelle manier! Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Felicia: mijn ervaring met haarverlenging

Ik ben 3 jaar geleden met haarverlenging begonnen. Ik heb van nature ontzettend weinig, krullend en flinterdun haar. Vroeger als klein meisje droomde ik altijd al van lang, dik en golvend haar. Toen ik een jaar of 14 was begon ik mijn haren te stylen met een stijltang, iedere dag 200 graden op het haar, 2 jaar lang... Als gevolg, mijn haar werd steeds dunner en het brak af. Uiteindelijk kon ik hier niet langer mee doorgaan, anders had ik geen haar meer op mijn hoofd gehad. Via via ben ik aan haarverlenging begonnen. Ik ben gestopt met stylen en ik kreeg een volle bos met krullen! Ik zou nooit meer zonder haarverlenging kunnen! Je voelt je mooi en zelfverzekerd met meer haar! Het maakt me gelukkig en dat wil ik ook aan anderen geven die hetzelfde met hun haar ervaren!